Numarul nuntilor rezervate sunt LIMITATE pentru anul 2020! Au ramas zile limitate, contactati-ma!

WEDDING  ALBUMS  &  INFO

Ce otpineti alegandu-ma fotograf la evenimentul dumnevoastra:

• Pe langa poze frumoase si calitative, obiteni un fotograf cu experienta de 10 ani, experienta ce ma ajuta sa prevad multe situatii si momente din timpu nuntii, astfel capturind multe momente frumoase si unice.
• Obtineti o siguranta a materialului pe care il pozez, pozele sunt stocate si salvate pe 2 dispozitive diferite, astfel pe tot parcursul activitatii mele nu am avut nici un caz de pierdere a materialului.
• Veti obtine practic un fotograf ,,INVIZIBIL'' la evenimetul vostru, dar care totusi va prinde momente unice si pe neprins de veste, caci un fotograf bun socot ca este acel ce nu se vede dar care isi face treaba.
• Veti obtine sfaturi utile ce tine de organizarea programului zilei, ce ar sa va ajute sa evitati multe momente ne placute si sa nu irositi timp in zadar pentru lucruri nu atit de importante.
• Am sa va ajut sa faceti alegerea ce tine de alti prestatori de care ar sa aveti nevoie, prestatori in care am la sigur incredere, responsabilitate si stiu sa creieze atmosfera necesara pentru nunta dumnevoastra.
• Va voi indruma in timpu sedintei foto, sa redati emotii, priviri si miscari frumoase ce vor fi frumos si placut privite atit in poze cat si in video.
• Nu in ultim rand veti optine amintiri frumose si amintiri unice, capturare in poze. 

 

 

 

 

 

T E R M E N I / C O N D I Ț I I :

• Foarte important că înainte de a mă contacta, este foarte important să faci cunoştinţă cu portofoliul meu, pentru a vedea stilul pe care îl abordez.

• Eu prestez doar servicii FOTO, ce ține de VIDEO mirii singuri de sine stătător aleg, eu pot doar să intervin cu RECOMANDĂRI ! (Click aici pentru a le vedea)
• Nu am o limită de fotografii pe care le fac, numărul  depinde de fiecare EVENIMENT în parte! Se editează toate pozele, sunt editate la culoristică/lumină. În medie sunt intre 800-1200 de fotografii! 
• În final mirii primesc nunta în format electronic pe stick în cutie personalizată, poze tiparite, in termen de 2-3 luni, este si optiune de a primi 10-20 poze editate chiar a 2-a zi dupa nunta.
• Pentru un reportaj mai amplu și pentru a captura mai multe emoții la eveniment, în prețul de bază este inclus 2 fotografi la restaurant. 
• Momentele ce vor fi fotografiate precum și numărul lor, le decid în mod independent  întrucît dvs trebuie să aveți deplină încredere în stilul si calitatea produsului oferit!
• Data nunții se rezervează doar când este dat avansul (100€) și  este nevoie  să semnăm un contract, restul sumei se achită în ziua nunții la sfîrșitul evenimentului!

 

 

OFERTE:
Prețurile serviciilor  se pot discuta în dependență de (descrierea detaliată și data evenimentului, locul petrecerii, nr aproximativ de invitați, alte detalii) pe pagina de facebook:

facebook: www.facebook.com/dimacantemirph/​

e-mail: cantemirdima@yahoo.com

tel:
Moldova - 069 757 221 

Romania  - 

RECENZII

Mai pe scurt tucma imi tremura mainele si am impresia ca nu reusesc sa privesc pozele, sunt extrem de frumoase, la toti le-au placut in deosebi mie!!! Cred ca sunteti un fotograf foarte tare, care stie ce face! Sincer va doresc succes in continuare si am sa va recomand tuturor. Multumesc pentru pozele acestea ♥♥♥

MARINA VRABII

Salut Dumitru, am vazut pozele, sunt foarte frumoase, parca sunt de pe coperta unui jurnal, foarte bine s-au primit ♥ si acelea de la Poiana suuuuper, nici nu m-am asteptat !

NADIA COJOCARU

Salut Dima. Pozele sunt superbe!
Le-am privit si adamirat ieri toata seara! Iti multumesc foarte mult ♥

 

I R I N A   S U V O R O V A

Dumitru un MARE multumesc din partea intregii familii. Pozele sunt super, ai pozat toate momentele frumoase si mi-a placut ca practic nici nu ti-am simtit prezenta, nu m-am simtit cu aparatul in fata si la orice colt, ceea ce da semn de profesionalism. Succese mai departe.

ANASTASIA BALAN

Dumitru salut! Am primit pozele, sunt foarte frumoase ♥, chiar am ramas placut surprinsi de ele! Mersiiiii foarte foarate mult!!!!

L U M I N I T A   G A R L I A

Pozele sunt extraodinare ♥ 
Ai reusit sa prinzi si sa captezi multe momente frumoase. Multumim si pana la urmatorul eveniment frumos din viata noastra !

ALINA GAMURAR

WEDDING  PORTOFOLIO

Pentru a privi cele mai recente si noi lucrari, accesati pagina de Facebook:

LOVE STORY /  VLAD + LENA

VICTOR + ANASTASIA

| THEODOR + TANYA | 2018

VASILE + VICTORIA

IURIE + MARINA 

ARTIOM + OLESEA | 2018

GHEORGGHE + DOINA 

ANASTASIA + MIHAI

VADIM + ALINA

ION + CRISTINA | FRANCE 2018

PETRU + FELICIA

IGOR + CRISTINA

Follow me on Instagram