Numarul nunților rezervate sunt LIMITATE pentru anul 2020! Au rămas zile limitate, contactați-ma!

WEDDING  ALBUMS  &  INFO

Ce opțineți alegandu-mă fotograf la evenimentul dumnevoastra:

• Pe langă poze frumoase și calitative, obțineți un fotograf cu experiență de 10 ani, experiența ce mă ajută sa prevăd multe situații si momente din timpul nunții, astfel capturind multe momente frumoase și unice.
• Obțineți o siguranță a materialului pe care îl pozez, pozele sunt stocate si salvate pe 2 dispozitive diferite, astfel pe tot parcursul activității mele nu am avut niciun caz de pierdere a materialului.
• Veți obține practic un fotograf ,,INVIZIBIL'' la evenimetul vostru, dar care totuși vă va prinde momentele unice si pe neprins de veste, căci un fotograf bun, socot că este acel ce nu se vede dar care își face treaba.
• Veți obține sfaturi utile ce ține de organizarea programului zilei, ce ar să vă ajute să evitați multe momente neplăcute si să nu irosiți timpul în zadar pentru lucruri nu atât de importante.
• Am să vă ajut să faceți alegerea ce ține de alți prestatori de care ar să aveți nevoie, prestatori în care am la sigur încredere, responsabilitate și stiu să creieze atmosfera necesară pentru nunta dumnevoastră.
• Va voi indruma in timpu sedintei foto, sa redati emotii, priviri si miscari frumoase ce vor fi frumos si placut privite atit in poze cat si in video.
• Nu în ultim rând veți opține amintiri frumose și amintiri unice, capturate în poze. 

 

 

 

 

 

T E R M E N I / C O N D I Ț I I :

• Foarte important că înainte de a mă contacta, este foarte important să faceți cunoştinţă cu portofoliul meu, pentru a vedea stilul pe care îl abordez.

• Eu prestez doar servicii FOTO, ce ține de VIDEO mirii singuri de sine stătător aleg, eu pot doar să intervin cu RECOMANDĂRI ! (Click aici pentru a le vedea)
• Nu am o limită de fotografii pe care le fac, numărul  depinde de fiecare EVENIMENT în parte! Se editează toate pozele, sunt editate la culoristică/lumină. În medie sunt intre 800-1200 de fotografii! 
• În final mirii primesc nunta în format electronic pe stick în cutie personalizată, poze tiparite, in termen de 2-3 luni, este si optiune de a primi 10-20 poze editate chiar a 2-a zi dupa nunta.
• Pentru un reportaj mai amplu și pentru a captura mai multe emoții la eveniment, în prețul de bază este inclus 2 fotografi la restaurant. 
• Momentele ce vor fi fotografiate precum și numărul lor, le decid în mod independent  întrucît dvs trebuie să aveți deplină încredere în stilul si calitatea produsului oferit!
• Data nunții se rezervează doar când este dat avansul (100€) și  este nevoie  să semnăm un contract, restul sumei se achită în ziua nunții la sfîrșitul evenimentului!

 

 

OFERTE:
Prețurile serviciilor  se pot discuta în dependență de (descrierea detaliată și data evenimentului, locul petrecerii, nr aproximativ de invitați, alte detalii) pe pagina de facebook:

facebook: www.facebook.com/dimacantemirph/​

e-mail: cantemirdima@yahoo.com

tel:
Moldova - 069 757 221 

Romania  - 

RECENZII

Mai pe scurt tucma imi tremura mainele si am impresia ca nu reusesc sa privesc pozele, sunt extrem de frumoase, la toti le-au placut in deosebi mie!!! Cred ca sunteti un fotograf foarte tare, care stie ce face! Sincer va doresc succes in continuare si am sa va recomand tuturor. Multumesc pentru pozele acestea ♥♥♥

MARINA VRABII

Salut Dumitru, am vazut pozele, sunt foarte frumoase, parca sunt de pe coperta unui jurnal, foarte bine s-au primit ♥ si acelea de la Poiana suuuuper, nici nu m-am asteptat !

NADIA COJOCARU

Salut Dima. Pozele sunt superbe!
Le-am privit si adamirat ieri toata seara! Iti multumesc foarte mult ♥

 

I R I N A   S U V O R O V A

Dumitru un MARE multumesc din partea intregii familii. Pozele sunt super, ai pozat toate momentele frumoase si mi-a placut ca practic nici nu ti-am simtit prezenta, nu m-am simtit cu aparatul in fata si la orice colt, ceea ce da semn de profesionalism. Succese mai departe.

ANASTASIA BALAN

Dumitru salut! Am primit pozele, sunt foarte frumoase ♥, chiar am ramas placut surprinsi de ele! Mersiiiii foarte foarate mult!!!!

L U M I N I T A   G A R L I A

Pozele sunt extraodinare ♥ 
Ai reusit sa prinzi si sa captezi multe momente frumoase. Multumim si pana la urmatorul eveniment frumos din viata noastra !

ALINA GAMURAR

WEDDING  PORTOFOLIO

Pentru a privi cele mai recente si noi lucrari, accesati pagina de Facebook:

LOVE STORY /  VLAD + LENA

VICTOR + ANASTASIA

| THEODOR + TANYA | 2018

VASILE + VICTORIA

IURIE + MARINA 

ARTIOM + OLESEA | 2018

GHEORGGHE + DOINA 

ANASTASIA + MIHAI

VADIM + ALINA

ION + CRISTINA | FRANCE 2018

PETRU + FELICIA

IGOR + CRISTINA

Follow me on Instagram